Precies een jaar geleden kreeg ik de opdracht van studentenvereniging StuRa te Amersfoort om een poster te maken voor het Lustrumfeest. Het thema van dit feest was "White with a touch of gold". Ik zat toen op de helft van mijn eerste leerjaar en had toen net een beetje Photoshop onder de knie.
Vandaag (20-03-2017), precies een jaar later leek het mij gaaf om deze poster opnieuw te ontwerpen. Ik wilde graag de nieuwe dingen die ik in dit jaar heb geleerd toepassen. Ik ben beter bekend geraakt met het programma en ook mijn manier van designen is verbeterd. Onderstaande poster wilde ik eigenlijk meer een uitnodiging maken in plaats van een grote poster zoals bovenstaande afbeelding. Vandaar dat deze ook op A5 is gemaakt in plaats van A4.
Een jaar geleden toen ik de poster maakte, wilde ik per se laten zien wat ik allemaal kon. Zo veel mogelijk glittertjes, dingetjes, lijnen om de tekst etc. Ook de achtergrond is niet wit gebleven. Bij het ontwerpen van deze nieuwe poster heb ik geprobeerd om dat allemaal los te laten en echt te kijken naar indeling, gebruik maken van veel witruimte en gewoon een witte achtergrond. Ik denk dat dit de poster ten goede heeft gedaan.
Poster StuRa
Published:

Poster StuRa

Published: