Turku AMK Media's profile

100K eSports logosuunnittelu

Asiakas: 100K eSports - elektronisen urheilun joukkue (satakunta)
Brief: Suunnittele ja toteuta logo elektronisen urheilun joukkueelle
Työnkuvaus: AD, Graafinen suunnittelu
 
Ratkaisu:
 
Suunnittelin ja rakensin yksinkertaisen ja helposti eri materiaaliehin ja medioihin toistettavan ja skaalattavan logon. Tutustuin elektronisen urheilun maailmaan mm. SEUL:n (Suome elektronisen urheilun liitto) verkkosivujen, asiakkaan toimittaman materiaalipankin ja 100K:n pelaajahaastattelujen kautta. 
 
Muodoltaan halusin logosta selkeän, tiivin ja suoraviivaisen  - helposti muistettavan, ja eri materiaaleihin ja medioihin toistettavan ja skaalattavan. 
 
Seuran mehukas nimi,100K, antoi mahdollisuuden leikitellä typografisilla ratkaisuilla, jolloin logoa voidaan käyttää sekä irrallisena, että yhdessä tekstilogon kanssa, merkityksen ja informaation silti katoamatta. 
 
Logon irralliset elementit, kirjaimet, muodostavat yhdessä yhtenäisen, tiiviin muodon ja rakenteen. Tämän kilpimäisen rakenteensa vuoksi logo yhdistyy helposti elektronisen urheilun maailmaan.  Kilpi on pelimaailmasta tuttu symboli ja kuvastaa ja ilmentää samalla seuran arvoja;  joukkuepelaamista ja yhdessä tekemistä.  
 
Logon värit, kirkkaat keltainen ja sininen, eivät ole tällaisinaan muiden elektronisen urheilun seurojen käytössä, joten värimaailma voidaan ottaa seuran omaksi. Sininen ja keltainen ovat satakunnan värit ja kuvaavat seuran satakuntalaisuutta.
 
Logoa voidaan toistaa eri värisenä erivärisillä pohjilla ja mustavalkoisten (ja keltaista myös siniseksisävytettyjen) valokuvien päällä, sen merkityksen kärsimättä. Sininen on logon pääväri, mutta logoa voidaan käyttää myös keltaisena, mustana tai valkoisena. 
 
RR
 
 
 
 
 
 
100K eSports logosuunnittelu
Published:

100K eSports logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Published:

Creative Fields