Oost Bali Tour
Oost Bali Tour | BOEKEN! WA +62 813–3748–0179, Oost Bali Tips, Oost Bali Wat Te Doen, Oost Bali Bezienswaardigheden, Bezienswaardigheden Oost Bali, Wat Te Doen In Oost Bali.

Oost Bali Tour, een mooie dagtocht voor degene die de sfeer van het oude Bali willen proeven

Oost Bali Tour met Bali Rondreis begint met een bezoek aan de Besakih Tempel, bekend als de moeder tempel van Bali. Dit is een van de belangrijkste tempels van Bali en ligt op de hellingen van de vulkaan Gunung Agung.

Na de Besakih Tempel dan rijden wij naar Tirta Gangga Waterpaleis. Tirta Gangga is gebouwd op de plek van een heilige bron, iets van de hoofdweg, en is eigenlijk meer een watertuin, een mengeling van terrassen, vijvers, leuke struiken, water dat borrelt uit de mond van gebeeldhouwde waterbuffels en nimfen, en een vijver vol flitsende oranje en witte karpers.

Het waterpaleis is een unieke combinatie van Balinese en Chinese stijlen. In de jaren 40 was het een leuk weekendverblijf voor de laatste raja´s van Bali om te rusten en te relaxen. Het diende eveneens als ontvangstplaats van belangrijke gasten. Het vredige waterpaleis ligt in een mooi landschap te midden van spectaculaire, op terrassen aangelegde sawa’s.

Na het bezoek aan besakih Tempel, vervolgens rijden wij naar het Taman Ujung waterpaleis. Taman Ujung is een natuurlijk heiligdom dat werkelijk waar een prachtige setting heeft. Het waterpaleis ligt in Karangasem, op ongeveer twee uur rijden van zowel Kuta als Ubud. Als je bijna aan het einde van de rit bent, kom je schitterende rijstvelden en torenhoge bergen tegen.

Het paleis is gebouwd door de oude koning Raja van Karangasem. Het gebied heeft drie grote vijvers die verbonden zijn door bruggen waarover je kunt lopen. De gebouwen zijn in een architectonische stijl gebouwd, waarbij een Balinese stijl samen komt met een Europese. Het is aan te raden om een aantal uren vrij te maken om het gebied te gaan ontdekken, het park heeft namelijk een oppervlakte van bijna 10 hectare!

Onderweg terug naar het hotel

Onderweg terug naar het hotel stoppen wij in het dorpje Kusamba, een visserdorpje dat zeer bekend staat om haar zoutwinning

Het dorpje Kusamba is de laatste stop van onze Oost Bali Tour, daarna gaan wij terug naar het hotel.

Oost Bali Tour Route:
Besakih Moeder temple bezoeken
Tirta Gangga Waterpaleis
Taman Soekasada Ujung
Kusamba zoutwinning (het proses van de traditioneel manier om zout te maken)

Oost Bali Tour Boeken

WA +62 812–3748–0179



#excursiesbali #baliexcursies #balidagtrips #dagtochtenbali #excursiesbalinederlandsegids
Oost Bali Tour
Published: