Nesim AltunKizil's profile

Izmir Nakliyat Firmasi

İzmir Nakliyat Firması

Resmi vergi kaydımızla, şirket bünyesinde sigortalı, kadrolu personelimizle mevcut, özel donanım ile yaptırdığımız nakliye araç filomuzla İzmir nakliyat firmasıyız.

İzmir Nakliyat Hizmeti

Yukarıdaki kriterlerimiz en azından resmiyeti olmayan, merdiven altı, korsan bir firma olup olmadığını kontrol etmeniz için ilk bakmanız gereken kriterlerimiz.

Evet biz İzmir nakliyat firması olarak 2000 senesinden şu ana kadar hiç ara vermeden, kesintiye uğratmadan şehir içi ve şehirler arası nakliye hizmetini kurumsal yapıyoruz.

Türkiye de nakliyat sektöründe nakliye firmalarına maalesef kamu denetimi yok denecek kadar yetersiz olduğundan nakliyat firması denetimini hizmet alacak yurttaşın bizzat yapması şimdilik en doğru yöntemdir.

Biz nereden bilelim nasıl denetleyelim diye düşünmeyin. Evinizi, eşyanızı emanet ettiğiniz firmanın kurumsal olup olmadığını lütfen denetleyiniz.

Eğer ki İzmir evden eve hizmetini, güvenli, sözleşmeli, sigortalı ve uzman kadrolu İzmir nakliyat firmasından almak istiyorsanız lütfen İzmir evden eve nakliyat şirketlerini nasıl denetleyeceğinizi bilmenizi ve uygulamanızı tavsiye ederiz.


Izmir Nakliyat Firmasi
Published:

Izmir Nakliyat Firmasi

İzmir nakliyat firmaları, nakliye hizmetlerimize dair detaylı bilgilendirme.

Published: