elga ferrari's profile

Verkoopkopie Striptease Huren

Verkoopkopie Striptease Huren

Als u een slimme zakelijke professional bent die zich voorbereidt op een advertentie: het schrijven van uw inkomstenbrief, een kopie van een internetsite of een display-advertentie kan u regelmatig in grotere knopen brengen dan een krakeling. Na urenlang naar een schone webpagina te hebben gekeken, begin je je te realiseren dat je ondanks alles sterfelijk bent.

Wat is de oplossing?
Hit je veegbestanden voor concept zoals veel specialisten adviseren? Neem wat R & R-tijd, geniet van een jacuzzi en ga comfortabel, uitgerust en verfrist terug? Beginnen met het schrijven van gedachten, in de hoop u op magische wijze een jugular-grijpende haak te bieden?

Ja, die kunnen werken ...
Maar elke andere gemakkelijke, maar krachtige methode die u kunt proberen, keert terug naar de wortels van copywriting: het hoofd van uw prospect binnenkrijgen. En hart. Want als je dit zou kunnen proberen, verklein je hun krachtveld. Als je schrijft over je mogelijkheden, zou je de Borg (Star Trek: The Next Generation) willen versieren en verklaren: 'Weerstand is zinloos' bezoek hier voor meer informatie Striptease Huren

En echt - een van de maximale kleurrijke professionals die op de hoogte is van de innerlijke geheimen en technieken om de potentiële weerstand te verminderen, is de striptease-artiest. Van begin tot eind beheerst ze het kunstwerk van het trots bezitten van oogballen en het verhogen van de hartslag. We kunnen haar geheimen en technieken oefenen in het schrijven van reproductie, waardoor onze mogelijkheden zeggen: "Ja, neem alstublieft mijn geld."

Haar sluwe geheimen kwamen erachter ...
1) Ze begint met het juiste publiek. Als de doelgroep medewerkers van de Vice Squad, de PTA of kleine oude vrouwen van de Christian Women's Association is geweest, kan ze waarschijnlijk van het niveau worden uitgejouwd. En maak geen nieuwe vrienden.
Om een ​​geweldige respons op uw verkoopreproductie te creëren, moet u uw boodschap voor de juiste doelgroep plaatsen. Zelfs als u een copywriter van wereldformaat bent. 

Anders krijg je honger.
2) Ze trekt meteen interesse. De lichten dimmen, de melodie begint geëvolueerd en het gordijn wordt gesloten. Ze laat een been zien. Alles onverwachts wordt het gewoon stil en richten alle ogen zich op haar.

Je hebt maar een paar seconden de tijd gekregen. Uw promotie moet snel de aandacht trekken. Dit is het proces van uw kop.

Je kop moet zo overtuigend zijn - alle ogen zijn erop gericht. Er is geen twijfel mogelijk. Als u hier niet slaagt, kunt u uw campagne verliezen.

Drie) Ze creëert behoefte. Ze verleidt haar doelgroep met verleidelijke ogen, waarbij ze geduldig een stuk geschrift een voor een wegschrijft, en haar draaiende kwasten gemakkelijk manipuleert. Ze bouwt methodisch anticipatie op. Ze verleidt.
U moet uw lezers behouden die aan uw bericht zijn gelijmd. Niet het beste, maar je moet hun kaak laten vallen als dat nodig is. Maar nu dat niet het meest effectief is, moet je ze kwijlend houden.

Door voordeel na prospectwinst te vermelden, blijven ze gericht op uw advertentietekst. Een tactiek die ik gebruik is om te bestaan ​​uit voordelen in de vorm van een opsommingsteken, waarna aanvullende voordelen door de hele lichaamsreplica worden verspreid. Dit creëert en versterkt anticipatie op een bepaald moment in uw inkomstenbevordering.

Vier) Ze is een professional. Een zonde die onze artiest niet begaat, is het bewonderen van haar persoonlijke algehele uitvoering. Ze verwondert zich niet over haar eigen kunnen. Dat is wat amateurs doen. Op die manier kan ze haar doelgroep verliezen.
En zeer kritisch in uw verkoopreplica is niet altijd om uw doelgroepaandacht in uw zinnen te hebben. Je wilt dat ze het lezen door niet-voorblijven. Door clichés te gebruiken, kunnen zinloze woorden en mooie woordspelingen hen ertoe aanzetten om te pauzeren - en te stoppen.

Als uw exemplaar verwarring oproept, vragen oproept of uw lezer redeneert om na te denken - zodat het naar u toe zal werken. Mensen hebben geen tijd om gecodeerde berichten te ontcijferen. Je moet schoon zijn. Het is aan jou om ze door de hand te sturen. Dit is wat de amateurs onderscheidt van de profs.

Vijf) Ze zegt: "Wacht." Dat is de naam van de wildcardsterkte van onze artiest. Ze verleidt. Haar grootste troef is niet het onthullen, maar het verbergen.

Laat de kat in uw reclamestuk niet te snel uit de zak komen. (Tenzij het het kopieerplatform is dat je hebt geselecteerd). Verberg je aanbod totdat je ze voldoende statistieken hebt gegeven om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Deze sleep- en trekimpact verkleint het krachtonderwerp van uw prospect verder. Net nadat ze ervan uitgaan dat u uw aanbod ongeveer wilt onthullen, trekt u opnieuw om meer anticipatie op te bouwen. Dit is echt een perfect moment om elke andere grote winst of een speciale bonus te introduceren die ze krijgen in het geval dat ze profiteren van uw aanbod bezoek hier voor meer informatie Striptease Huren

U kunt deze aanpak bereiken door uw aanbieding te introduceren en vervolgens hun behoefte te vergroten door één bonus na elkaar toe te voegen. Een conventioneel voorbeeld is de Ginsu Knives infomercial. Ze hebben de krachtdiscipline van hun prospect meesterlijk ontbonden en hen kwijlend gered door te herhalen: "Maar wacht ... er kunnen er extra zijn!"

Net als onze kleurrijke artiest kun je ook het inkomen verhogen zonder opdringerig te lijken. U kunt de weerstand van uw prospect stap voor stap verminderen. Becom
Verkoopkopie Striptease Huren
Published:

Verkoopkopie Striptease Huren

Published: