Unity VR - Skoleprojekt

VR UNITY - ØRSTED
Et Skole Project
"Ørsted A/S (tidligere DONG Energy A/S) er Danmarks største energiselskab. Selskabet har i den seneste årrække været i en omstillingsfase, der har flyttet til fra at udvinde og omdanne olie og gas til at blive et selskab med fuldt fokus på grøn energi - særlig vindkraft. 
Selskabet har en bred kontaktflade, både til kunder og samarbejdspartnere. Samtidig har det med næsten 6.000 ansatte fordelt over hele verden, et stort internt men internationalt kommunikationsapparat. 
Omstillingen til grøn energi er et hjertebarn og behovet for at arbejde med begrebet er forskellig om du taler til medarbejdere, investorer eller aftagere af energi (dig, som borger). I skal udforske de teknologiske muligheder der ligger i AR og VR og give et bud på, hvordan Ørsted kan udnytte teknologien i selskabets kommunikationsindsats."
KREATIV BRIEF
Der var tre muligheder for at arbejde med Ørsted som kunde, og hver opgave gav muligheder for forskellige versioner af VR og AR som man kunne udføre, vi valgte denne opgave;
1. Ørsteds hovedkvarter: Der skal bygges en identitetsskabende VR/AR oplevelse, der kan bruges som branding af 
hvad Ørsted står for. 
Sådan en ting de kan sende nye medarbejdere og potentielle kunder igennem når de besøger kontoret​​​​​​​
SKITSER
Vi fandt på tre forskellige ideér til at skabe et interaktivt univers til Ørsted, og valgte én af dem før vi gik i gang.
1. "Mørkerum"
2. "Vindmølle launcher"
3. "Energi Mazen"
MØRKERUM - STORYBOARD
Da vi havde valgt vores idé, "Mørkerum", gik vi i gang med at lave t moodboard som skulle illustrere hvad der sker når man sætter spillet i gang.
SCREENSHOTS FOR GAMEPLAY
Endelige visuelle stil og løsning
VIDEO AF GAMEPLAY
AUDIO
Alle voice overs og lyde brugt i vores projekt;
INTRO
INFO - VINDMØLLE
VÆLG IGEN
AFSLUTNING
BAGGRUNDSMUSIK
Unity VR - Skoleprojekt
Published:

Unity VR - Skoleprojekt

A school project in Unity working with VR

Published: