Mia Eriksen's profile

Javascript spil til Kvantebanditter.dk

Javascript spil til kvantebanditter.dk
I et forsøg på at skabe en øget interesse for fysik hos folkeskoleelever er projektet Kvantebanditter blevet søsat. Projektet skal udbrede viden om og kendskab til partikel- og kvantefysik gennem let fordøjelige artikler og arrangementer. Et centralt element i projektet er Kvante Karina der, i skikkelse som en YouTuber/Influencer fortæller om hendes erfaringer med fysik.Projektet har et ankerpunkt i sitet www.kvantebanditter.dk hvor der er adgang til den relevante information. Sitet her prøver i dets udformning af aktivere brugeren gennem små interaktioner eller minispil der alle illustrerer et aspekt af fysikkens verden.

Opgave lød på at udvikle et nyt interaktivt element til forsiden af www.kvantebanditter.dk. Elementet skulle indeholde en interaktion med brugeren. Efter endt interaktion åbnes op for de bagvedliggende kapitler på sitet. Emnerne som interaktionen skulle relatere til var en af følgende 3 emner:
Kvantemekanik
Højenergifysik
Kosmos

Den endelige interaktion skulle ikke afspejle en flot visuelt design, men afspejle interaktion. Opgavens fokuspunkt er i større grad og lære at programmere Javascript. Jeg har lavet et spil kun ved brug af Javascript, som også . var et krav til opgaven. Jeg har taget udgangspunkt i Kosmos. Spillet handler om at finde det rigtige ormehul ned til jorden.
Javascript spil til Kvantebanditter.dk
Published:

Javascript spil til Kvantebanditter.dk

Et lille JAvascript spil lavet i forbindelse med et skoleprojekt på Interaktivt Design på DMJX

Published: