Romy Vroon's profile

Beroep, Puur Rotterdams Geluk

Beroep

Deze les moesten we 4 Rotterdammers interviewen, waar we vervolgens om hun ''Rotterdamse quote'' moesten vragen. Daarna hebben wij een foto gemaakt van de persoon die de quote had gezegd en hier een poster over gemaakt. De poster is gebaseerd op de app Puur Rotterdams Geluk. In de poster reflecteren wij hoe mensen in Rotterdam denken over de stad. Hun mening kan gedeeld worden op de app. 

In de eerste foto is een oude Rotterdamse man te zien, die een leuk beeld had over Rotterdam. 'Hij is fijn' was zijn quote, want Rotterdam is fijn.

Op de tweede foto zijn 2 Rotterdamse vrienden te zien. Hele simpele en grappige mannen. Hun quote was 'Rotterdam is echt'. Hier bedoelen ze mee dat de mensen in Rotterdam zeggen waar dingen op slaan.

Tijdens dit project werkte ik samen met Naomi en Emma. De samenwerking is goed verlopen, toch kwamen we in tijdnood. We hadden al snel een idee over de compositie. W

We hebben tijdens dit project gebruik gemaakt van zowel photoshop en zelf tekenen. We genoten van de leuke Rotterdammers die wij hebben mogen interviewen, er was echt te zien dat zij liefde hebben voor hun stad. 
Beroep, Puur Rotterdams Geluk
Published:

Beroep, Puur Rotterdams Geluk

Published: