Maria Porredon's profile

CTT Club Tennis Taula Solsona

CTT Solsona (Club de Tennis Taula Solsona) és una nou club esportiu del Solsonès que proposa el tennis taula com a nova alternativa esportiva dins la comarca. El club neix per construir una estructura per a tots aquells, petits i grans que juguen a tennis taula, o els agradaria iniciar-se en aquest esport.
  
El club s'obre a totes les edats i a tots els nivells, es treballen en format escola i en format entrenament de soci, i a més, ofereixen la possibilitat de federar-se i participar a la lliga regular de Lleida i en competicions. 
El disseny del logotip per CTT combina una tipografia clara i lleument arrodonida amb els elements gràfics d'una pilota (formant part de la lletra 'C') i una pala de tennis taula. El logotip s'envolta d'una figura arrodonida, com si fos una pilota, on hi situem el nom complet del club. 

S'ha creat una paleta de colors on el verd predomina i es combina amb el vermell dels elements propis del logotip, els dos colors principals del tennis taula (la taula i les pales). Aquesta paleta permetrà que es pugui jugar amb més d'un color corporatiu a l'hora de fer enganxines, parxes, samarretes, bosses i altres elements publicitaris.
CTT Club Tennis Taula Solsona
Published:

Owner

CTT Club Tennis Taula Solsona

Published: