Julieta Dimitrova's profile

Soft play climbing and rockers



МЕКИ СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ИГРА
СИЛУЕТИ НА НАСЕКОМИ

Комплект едрогабаритни играчки за възсядане - 3 броя насекоми, създадени специално за децата над 3 години. Тези уникални играчки предоставят разнообразни възможности за забавление и физическо развитие. Със своята удивителна комбинация от висококачествена пяна с висока плътност и издръжлива кожа или винил (по избор), насекомите за игра са предназначени да издържат на интензивна употреба и да осигурят дълготрайна радост.

Две от тях (калинка и пчела) са за катерене като предоставят възможности за активна игра, насърчавайки децата да развиват своите моторни умения и баланс. Третият (светулката) предназначена за люлеене, добавя вариация към играта. С яркия си дизайн насекомите се отличават със своя чист и детски външен вид. Размерите им - ширина 20 см, височина 35 см и дължина от 85 до 100 см – ги правят идеални както за лична употреба у дома, така и за използване в детски заведения.

Съчетавайки функционалност с ергономичен дизайн, тези насекоми не само предоставят забавление, но и подпомагат развитието на децата. Те могат да се потопят в света на въображението и активната игра с тези едрогабаритни меки чаровни насекоми за катерене и люлеене.




Soft play climbing and rockers
Published:

Owner

Soft play climbing and rockers

Published: