Mehmet Büyükgümüş's profile

Algida Mutluluk Sergisi AI

Mutluluğun resmini çizmek

Bu sene Dünya Dondurma Gününü kutlarken, herkesin kendi mutluluk tanımına odaklandığımız kişisel bir kampanya yapmaya karar verdik. Ayrıca geçtiğimiz senelerle karşılaştırdığımızda, mutluluğu, maksimum kullanıcı etkileşimiyle dağıtacağımız yenilikçi bir kurguyla ilerlemek için yola çıktık.

Whatsapp Chatbot ve Midjourney entegrasyonlu ilk ve tek projeyi kurguladık.

Meta ve Tiktok’ta duyurularla kitlemizi, Whatsapp Chatbot üzerinden kendi mutluluk tanımlarını yapmaya davet ettik. Midjourney ile her bir tanımın resmini yapıp yanında 1 tekil bedava dondurma koduyla kullanıcılarla paylaştık.

AI ile tüm tanımları analiz ettik ve oluşturulan resimlerden esinlenerek Türkiye’nin Mutluluk Haritasını, Zorlu tünelinde bir sergiye dönüştürdük.

----

Drawing the Picture of Happiness

This year, as we celebrate World Ice Cream Day, we have decided to launch a personal campaign focused on everyone's own definition of happiness. Furthermore, compared to previous years, we set out to advance happiness with an innovative narrative that we will distribute through maximum user interaction.

We envisioned and implemented the first and only project integrated with Whatsapp Chatbot and Midjourney.

Through announcements on Meta and TikTok, we invited our audience to define their own happiness via Whatsapp Chatbot. With Midjourney, we created an image for each definition and shared them with users along with a unique free ice cream code.

We analyzed all definitions with AI and, drawing inspiration from the created images, transformed Turkey's Happiness Map into an exhibition in the Zorlu tunnel.



Ödüller / Awards
Algida Dünya Dondurma Günü KV
Algida Pattern
Dondurma günü için tasarlanan Algida Infinite Zoom Art projesi
---
Algida Infinite Zoom Art project designed for ice cream day.
Algida Mutluluk Sergisi AI
Published:

Owner

Algida Mutluluk Sergisi AI

Published: