HUN

A Sunrayne kivételes minőségű napszemüvegeket árusít. Azonban a jó minőségű termék mellett a márka arcelemzés szolgáltatással gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a stílusának és arcformájának megfelelő modellt.

A célcsoport 20-35 éves, fiatal, stílusos nők, akik szeretik tetőtől talpig kifogástalan öltözékben meghódítani a várost.

"A Sunrayne márkát a divat és az egyedi öltözködés szeretete hozta létre. Tudjuk, hogy a napszemüveg nemcsak egy praktikus kiegészítő, hanem a személyes stílus kifejezője is."

Olyan webáruházat terveztem, ami letisztult és elegáns, éppen olyan, mint a Sunrayne napszemüvegek. Fontos szempont volt, hogy megszólítsa a divatérzékeny közönséget, tehát erősen kép hangsúlyos legyen. Továbbá gyors és egyszerű legyen a vásárlói út, hogy a rohanó látogató már vásárlás közben is megtapasztalja a csak "vedd fel és indulhatsz is" érzést.




ENG

Sunrayne sells exceptional quality sunglasses. However, in addition to a high quality product, the brand also offers a facial analysis service to ensure that everyone can find a model that suits their style and face shape.

The target audience is young, stylish women aged 20-35 who like to conquer the city in impeccable attire from head to toe.

"The Sunrayne brand was born out of a love for fashion and unique dressing. We know that sunglasses are not only a practical accessory, but also an expression of personal style."

I designed an online store that is clean and elegant, just like Sunrayne sunglasses. It was important to appeal to a fashion-conscious audience, so it had a strong picture-focus. It also needed to be quick and easy to get through the shopping journey, so that the visitor in a rush could experience that 'just pick it up and go' feeling while shopping.






THANK YOU FOR WATCHING



Webshop design for Sunrayne
Published:

Owner

Webshop design for Sunrayne

Published: