KZ HOUSE INTERIOR

KZ HOUSE INTERIOR
Повітря та простір - 2 слова, які задали головний лейтмотив інтер'єру KZ_HOUSE.
Широкі розсувні двері виконують роль умовного бар'єру між зовнішнім та внутрішнім простором, коли вони відчинені, то внутрішнє подвір'я стає частиною будинку та продовжує його мінімалістичним та вишуканий інтер'єр.
Використання на внутрішніх стінах акцентними плямами клінкерної плитки, якою оздоблені всі зовнішні фасади, посилює ефект єдності із зовнішнім середовищем.
Також зелені акценти природних відтінків, у вигляді стільців Poliform і полотна казахського художника Аділя Аубекерова підіграють відтінкам зелених рослин у внутрішньому дворі.
Фасади кухонних меблів із нержавіючої сталі виступають контрастним акцентом у всьому приміщенні. Всі комунікації будинку приховані, пульти керування будинку створені як екрани під склом. Полотна та скульптури сучасних казахських митців, якими наповнений простір, символізують єдність традицій та сучасності.
Вітальня - дуже мінімалістичний простір, в якому центральним елементом є великий, орієнтований на дві сторони, диван.
Відсутність класичного екрану, та прихований проектор допомогають не засмічувати інтер‘єр зберігаючи, тим самим, відчуття легкості.
Візуальні бар‘єри між кухнею, вітальнею та внутрішнім двором мають умовний характер завдяки використонню скляних розсувних дверей, які влітку можуть бути відчинені та формувати абсолютно інший сценарій життя у будинку.
Follow us on Instagram for our latests projects
KZ HOUSE INTERIOR
Published:

KZ HOUSE INTERIOR

Published:

Creative Fields