linklerimi linklerimiz's profile

Sürdürülebilir moda alanı biraz Vahşi Batı'ya benziyor”

Bize Recloseted'ı başlatmanızı sağlayan şeyden biraz bahseder misiniz?
Yıkıcı moda endüstrisini değiştirmek için Recloseted'ı kurdum. Kıyafetleri her zaman sevmişimdir ama beş yıl öncesine kadar kafası karışık bir moda tüketicisiydim. Polyester bir gömlek giydiğimde deri döküntüsü yaşadım ve bu, giysilerimizin ardındaki tatsız gerçekleri ortaya çıkarmak için bir yola girmeme neden oldu. The True Cost belgeselini izledim ve giysilerimizde kullanılan tehlikeli maddeler, hazır giyim sektöründe çalışanların profesyonel olmayan muameleleri ve çok miktarda giysi tüketimi ve çöplüklere bıraktığımız milyonlarca ton tekstil ürünü hakkında bilgi aldım. Tüm bunların farkına vardıktan sonra Reclosed kuruldu.
Bulunduğunuz bölge veya ülke içinde hizmetlerinize en çok talebin ne olduğunu biliyor musunuz?
Dünya çapında çok fazla ilgi var. Müşterilerimiz çoğunlukla Avrupa, Kanada, ABD ve Avustralya'dan gelmektedir.
Markaların çevresel açıdan sürdürülebilir hale gelmesinin önündeki en büyük engel neydi?
Birçok şirket nereden ve nasıl başlayacağına dair karar vermekten bunalmış durumda. Bu büyük bir girişimdir ve sınırlı zaman, kaynak ve fonlarla zor olabilir. Bu nedenle insanların 'nedenlerini' bilmeleri ve en sürdürülebilir seçenekleri seçmeleri önemlidir.
Müşterilerimiz, bunalmamalarını ve bu iki şeye etkili bir şekilde odaklanabilmelerini sağlamak için bir veya iki odak alanı seçmelidir. Bir marka kaynakları, zamanı ve bütçeleri açısından azalıyorsa, doğru seçenekleri seçmek ve seçmek çok önemlidir.
Marka yapmak için yeni üreticiler bulmak ne kadar zor?
İnsanların sektör deneyimi veya bağlantıları yoksa bu kolay değil ve bu onların ilk hamlesi. Yeni moda şirketlerinin büyük minimum sipariş miktarları (MOQ'lar) olan şirketlere katılmasını her zaman tavsiye ederim çünkü satmayan envanterde nakit tutmak en iyi fikir değildir. Düşük MOQ'lu bir üretici bulmak zor bir iştir. Ayrıca, "dolandırıldığınızı" ve aldatılmış gibi hissettirildiğinizi gösteren çok sayıda kanıt var. Bu nedenle, insanlar gerçekten gerekli özeni göstermelidir.
Sürdürülebilir moda alanı biraz Vahşi Batı'ya benziyor”
Published:

Sürdürülebilir moda alanı biraz Vahşi Batı'ya benziyor”

Published:

Creative Fields