kyra bloks's profile

2D Periode 7 Color Theory

2D Periode 7
Color Theory
Assignment 1
Bij deze eerste opdrachten moesten we een tekening maken, of een bestaande tekening pakken, en hier kleuren theorie op toepassen. We konden kiezen uit een aantal samenstellingen. Ik ben bij de eerste gegaan voor Monochromatisch, en bij de tweede voor Analoog. 
Assignment 2a
Voor de tweede opdracht moesten we een balletje maken met shading en belichting. Je volgt hiervoor de video van Robin, en ik heb er zelf ook een tweede bij gemaakt van rose quartz.
Assignment 2b
De 3de opdracht vond ik leuk. We kregen een template en moesten we belichting van voor en achter kleuren. Ook moesten we dit met een andere textuur maken. Ik heb hier wat geprobeerd met snowglobes. Kon beter, maar ik vind het wel grappig. De shading van voor en achter vind ik persoonlijk ook goed gelukt! zeker de kubus met licht van voor.
Final assignment
Bij de laatste opdracht moesten we een tekening nemen van Roberto Ferri en moesten we deze met belichting en al namaken. Ik heb de onderste genomen en met hulp van Robin heb ik ook het plaatje ernaast kunnen krijgen om de kleuren beter te zien. Ik heb het wat anders aangepakt dan andere, omdat ik wat wou experimenteren. Ik vind beide er wel prima uitzien.
2D Periode 7 Color Theory
Published:

2D Periode 7 Color Theory

Published:

Creative Fields