Ronin Batenburg's profile

Shine project DDM 'Fantasy Gun'

Fantasy Gun
Ronin Batenburg VMT1i
Voor mijn Shine project heb ik een Fantasy gun gemaakt in blender.
Eerder had ik een ander idee om een lofi girl feel animatie te maken, maar met alle frames tekenen en de tijds nood die ik dacht te krijgen heb ik dat toch maar achter wegen gelaten voor buiten schoolse projecten.
Het idee voor een Fantasy gun kwam opeens bij mij op toen ik probeerde te slapen. 
mijn denk beeld voor mijn fantasy gun was: een uzi met cilinders van een revolver die in een grotere revolver cilinder zaten. De kleine cilinders zouden met een strip onder de uzi hangen, als het ging schieten zou het de strip omhoog takelen en elke kogel van de cilinders af vuren.
Aan de slag!
Was als eerst begonnen met de revolver cilinder in een grotere revolver cilinder te ontwerpen. Met dat kon ik gemakkelijk de kleine revolver cilinders kopiëren en plakken.

heb er naar gelijk een ruwe beeld gemaakt hoe over hoe de uzi eruit ging zien.
heb in het midden van de cilinder een uitlaat rebij gemaakt, omdat ik eerst voor een meer ''Punk'' style wouw gaan.
.



.
Ben er naar de uzi meer gaan aankleden en met de buliën tool gaan expirimenteren 
.



.
toen kwam de tricky part van dit alles. De strip waar mee ik de cilinders mee wouw op trekken. Dus naar dat ik mijn uzi meer had aan gekleed was het tijd om dat uit te vogelen.
.





.
Heb toen wat feedback van meerdere personen gekregen dat ze de buliën tool werk op mijn uzie niet mooi vonden en dat het soms beter is als her minder is. En dat heeft echt deze project geholpen met het eind product.
.




.
Dus de strip was even stop gezet en moest toen even kijken hoe ik mijn uzi wouw aan kleden.
.





.
Toen heb ik de boven kant en het midden stuk iets totaal anders gegeven.
Voor de boven kant had ik een idee on een glazen tube te doen waarin je zag dat er een soort energie in zit (dat wouw ik laten zien door bliksem in blender te maken).
onder in zitten allerlei verschillende soorten grotes tand wielen die gaan draaien waneer de uzi schiet.
.




.
daarmee klaar was het weer uit volgelen hoe ik de stip nou ging maken zodat het werkt. Maar alles dat ik wist en toe gewzen kreeg was of een misslukking of het zo animeren.
.









.
Zo mijn optie dat me logies lijkte was dat gewoon weg laten, want het was het niet waard om zo lang over naar te denken en de deadline die eraan kwam.
Ik kreeg van een van ruben het advies om het misschien textureste maken voor de uzi dat mij wel een leuk idee leek en een krote samen vatting van wat het is en hoe het gebruikt wordt. Maar mijn brein die een beetje te klein is en niet alles op gemeent krijgt had dus minstens een kwart op niet een de helft van de info in mijn hoofd.
Een super klas genoot op discord liet mij dus het process zien van shading en dat leekt me makkelijker en ging daar dus mee.
En ja shading is de bom met wat tutorial en rond vragen aan dezelfde klas genoten en mijn gun zag er al iets redelijker uit. De ''Punk'' style werd langzaam meet een 'steam pimp' style en eerlijk gezegt vind ik heb zo ook de bom!
Maar dacht je dat ik klaar was?
Ha!
ha!
ha!
Nope.
Ik was niet klaar met alles, want ik wouw meer!
Zo met alles dat ik wist van andere klein pojecten en DDM lessen ging ik mijn uzi animeren. Soms was het een probleem, maar uit eindelijk kwam het allemaal bij elkaar en was het de moeite waard.
.




.
.




.
.




.
.




.
.



.
.



.
En met dit is dat het einde van mijn shine project.
Ik hoop dat het intresant was.
portfolio of towel insta is : ewok_knight
Als je klaar bent met het kijken van mijn project zou je dan het misschien helemaal naar het begin scrollen zou dat anderen ook kunnen zien wat ik gemaakt heb. Dankje : D.      ^
Ik hoop dat hij de video laat zien though, zo ja nice, zo niet kak.
Shine project DDM 'Fantasy Gun'
Published:

Shine project DDM 'Fantasy Gun'

Published: