Bureau Nuiver Hartveroverende strategie sinds 2012's profile

BV Leiden Magazine, ondernemersmagazine met inhoud

BV Leiden Magazine
Ondernemersmagazine met inhoud
 
BV Leiden Magazine geldt als een ondernemersmagazine met inhoud in de regio 071. Opdracht was de volledige restyling van het magazine, zowel redactioneel, commercieel als grafisch.  
Uitdaging
BV Leiden is de grootste en meest actieve ondernemersvereniging in Leiden en omstreken. Het magazine wordt sinds jaar en dag uitgebracht door een partij in de regio. In 2009 won Bureau Azeta de pitch en werd ik gevraagd om mee te denken over een herziening van de bladformule, zowel redactioneel als commercieel. 
 
Oplossing
BV Leiden Magazine kreeg een totale make over. De redactionele formule werd aangescherpt door aan te sluiten bij actuele onderwerpen. Ook de grafische formule werd geheel vernieuwd. Het magazine kende een oplage van 2500 exemplaren, in een omvang van A4 en een omvang van 48 pagina's, waarvan 40% sponsored en geexploiteerd door Buro Azeta. 
 
Resultaat
BV Leiden Magazine werd een B2B magazine met autoriteit. Gedurende 2009, 2010 en 2011 verzorgde Buro Azeta vijftien edities van het magazine. De volledige edities zijn hier te bekijken. 
BV Leiden Magazine, ondernemersmagazine met inhoud
Published:

BV Leiden Magazine, ondernemersmagazine met inhoud

In 2009 won Buro Azeta de pitch om het B2B magazine BV Leiden uit te geven. Het magazine staat bekend als een magazine met autoriteit. Voor Buro Read More

Published:

Creative Fields